Όροι χρήσης

Η ιστοσελίδα www.eurobet.com.gr είναι Ιδιοκτησία Ελληνικής Επιχείρησης με διακριτικό τίτλο DIAMONDS GROUP LK SPORTS και προσφέρει νόμιμα τις υπηρεσίες της στην ελληνική επικράτεια.

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστότοπου έχει αποκλειστικά συμβουλευτικού χαρακτήρα.

Το www.eurobet.com.gr παρέχει πληροφορίες, ειδήσεις, άρθρα, διαφημίσεις και άλλες στοιχεία αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό.

Είναι υποχρέωση των επισκεπτών του www.eurobet.com.gr να συμμορφώνονται με τους κανόνες των εταιριών που διαφημίζονται σε αυτό. Το www.eurobet.com.gr και όσοι συνδέονται με αυτό δεν φέρουν καμία ευθύνη για όποια ζημιά προκληθεί -ηθική ή υλική- στους παίκτες κατά την παραμονή τους στις ιστοσελίδες των ιστότοπων αυτών.

Το www.eurobet.com.gr απευθύνεται σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Στην Ελλάδα το κατώτατο όριο για συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια είναι 21 έτη. Είναι υποχρέωση των επισκεπτών του www.eurobet.com.gr να γνωρίζουν την νομοθεσία για τα τυχερά παιχνίδια στον τόπο διαμονής τους.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του www.eurobet.com.gr και προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας και διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση επιτρέπεται κατόπιν (γραπτής) άδειας των διαχειριστών του www.eurobet.com.gr. Οτιδήποτε άλλο, συνιστά παραβίαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται ποινικά. Το www.eurobet.com.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους χρήσης του παρόντος site ανά πάσα στιγμή χωρίς να υποχρεούται να ενημερώσει κάποιον νωρίτερα. Με την παραμονή σας στην ιστοσελίδα αποδέχεστε τους παραπάνω όρους. Αν οι όροι δεν έγιναν αποδεκτοί, παρακαλούμε κλείστε αμέσως την ιστοσελίδα.

error: Content is protected !!